maanantai 3. elokuuta 2009

Huhu: Trues Lies 2? Schwarzenegger ja Cameron? *Päivitetty*


Rääväsuu Tom Arnold on antanut julkisuuteen lausuntoja, joiden mukaan heti kun Schwarzeneggerin kuvernöörin työt loppuvat, alkavat True Lies 2:n kuvaukset. James Cameron on ohjaimissa ja kuvausten pitäisi alkaa 14 kuukauden sisään. Nimi ei tule olemaan True Lies 2, mutta idea on kuulemma samassa hengessä.

Henkilökohtaisesti olisin toivonut, että Arnold olisi ymmärtänyt jo sulkea tämän oven. Schwarzenegger on vanhentunut melkein kuin tavalliset kuolevaiset, joten jaksaako ketään enää kiinnostaa 62-vuotiaan miehen action-seikkailut?

*Päivitetty*

Tämän hetkisten tietojen mukaan Tom Arnold on kuitenkin puhunut jälleen kerran ohi suunsa. James Cameron ei ole itse omien sanojensa mukaan tällaisesta projektista tietoinen ja vaikka hän sanoo olevansa aina valmis tekemään hyvää action-komediaa, niin alkuperäisen True Liesin terroristitematiikan sekä 9/11:n välisten ristiriitojen vuoksi hän ei ole samasta aihepiiristä valmis tekemään elokuvaa.

3 kommenttia:

  1. No mua ainakin kiinnostais nähdä true lies 2 - vanhan koulun actionsankareita kun ei enää näe leffoissa (paitsi nyt stallone, mut joo..)

    ja vaikka se snadisti onkin eri genree niin kyllä eastwood on viel kova jätkä vaikka ikää löytyy :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Totta kyllä tuokin. Harvassa on nuo terästä kovemmat actionsankarit.

    Eastwood on aivan omalla tasollaan, se mies on kova jätkä ihan minkä ikäisenä tahansa. Lahjakkuutta on enemmän kynsissäkin, kuin Arnoldilla ja Stallonella yhteensä. :)

    VastaaPoista