maanantai 3. elokuuta 2009

Kolmas Riddick-elokuva tekeillä


David Twohy on paljastanut, että hän on käynyt useita keskusteluja Vin Dieselin kanssa mahdollisesta tulevasta kolmannesta Riddick- elokuvasta, joka muistuttaisi kahdesta aiemmasta elokuvasta enemmän Pitch Blackiä. Tähän syy löytyy kunnianhimoisesta, mutta myös pahoin flopanneesta jatko-osasta, joka Universal Picturesin painostuksen vuoksi tehtiin PG-13- ikärajasuositusta ajatellen, siinä missä alkuperäinen Pitch Black oli Rated-R- elokuva. Samaa virhettä Twohy sekä Diesel eivät halua enää toistaa, joten tämän vuoksi elokuva joudutaan tekemään huomattavasti pienemmällä budjetilla.

Elokuva tulee tietysti olemaan jälleen päähenkilösentrinen, mutta Vin Diesel on myös kertonut haluavansa viedä elokuvan juonen The Chronicles of Riddickistä tutuksi tulleeseen Underverse- maailmaan. Sen enempää elokuvan juonesta ei tiedetä, sillä varsinaista käsikirjoitusta ollaan vasta hahmottelemassa.

Tämä uutinen on varsin positiivista kuultavaa, sillä itse pidin massasta poiketen molemmista Riddick- elokuvista. Pitch Black on tietysti jo jonkin sortin sci-fi- fanaatikkojen ylistämä kulttielokuva, mutta sen jatko-osa kykeni mielestäni tarjoamaan myös varsin viihdyttävää ”aivot narikkaan” tieteishörhöilyä, vaikka se ei elokuvana alkuperäisteoksen rinnalle pystynytkään nousemaan.

1 kommentti:

  1. Pakko myöntää että mäkin diggaan chronicles of riddickiä.

    Jos seuraava leffa on rated R niin ei voi kovin paljoo mennä metsään, Vin Diesel on kuitenkin ehkä tämän hetken kovin actionstara...

    VastaaPoista