lauantai 8. elokuuta 2009

McG ohjaamassa viidennen Terminator-elokuvan


Todellisia suru-uutisia tällä kertaa. Nyt on nimittäin varmistunut, että Joseph McGinty Nichol aka McG on ohjaamassa myös tulevan, sarjassaan viidennen, Terminator- elokuvan.

Terminator: Salvation oli itselleni yksi kuluneen elokuvakesän suurimpia pettymyksiä. Katastrofaalisen Terminator: Rise of the Machinesin jälkeen menetin uskoni kyseiseen saagaan täysin, mutta pieni toivon kipinä syttyi takaraivossani kuullessani Christian Balen näyttelevän John Connoria neljännessä Terminator- elokuvassa. Yksi näyttelijähän ei tietenkään voi hyvälläkään roolisuorituksellaan pelastaa huonoa elokuvaa, mutta yllätyksekseni tällä kertaa myös Bale jätti minut elokuvateatterissa kylmäksi. Christian Balen ohella taidoillaan ei myöskään vakuuttanut elokuvan ohjannut herra McG, mies typerääkin typerämmän nimen takana.

Salvationin ollessa elokuvallinen floppi, allekirjoittaneen on vaikeaa ymmärtää miksi tämän lahjattoman, lähinnä musiikkivideoita ohjaamalla nimeä niittäneen, ohjaajan annetaan tehdä myös seuraava Terminator jatko-osa. Huoltani aiheesta vahvistaa tämän lisäksi tieto siitä, että McG on tekemässä Terminator- elokuvan lisäksi myös 20.000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo- nimistä projektia sekä Spring Awakenin- nimistä musikaalia, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että tämä kaikki vie hänen huomiota pois Terminatorilta. Summaamalla kolme juosten urinoitua elokuvaa parin vuoden sisään, ei tarvitse olla mikään ydinfyysikko saadakseen laskutoimituksen tulokseksi jykevän tuutillisen verran paskaa. Olen vihainen ja näytän McG:lle keskisormea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti