torstai 6. elokuuta 2009

Macheten näyttelijät lyöty lukkoon


Muutama vuosi takaperin, kun Deathproof sekä Planet Terror tulivat elokuvateattereihin, kyseisen grindhouse- kokonaisuuden välissä näytettiin pseudo-traileri, eräänlainen inside-vitsi, joka kertoi Danny Trejon näyttelemän machete- veitsiä kantavan kostonenkelin tarinan trailerin muodossa. Kyseinen pätkä ampui niin monella tapaa yli, että se nousi kaikessa absurdiudessaan hyvin nopeasti otsikoihin ja fanit alkoivat vaatimaan, että Machetesta tehtäisiin kokopitkä elokuva.

Hyvin pian tämän huhumyllyn jälkeen Robert Rodriguez ilmoitti toteuttavansa fanien toiveet ja nyt paria vuotta myöhemmin kyseisen projektin rattaat ovat pyörähtäneet jälleen askeleen eteenpäin. Elokuvan näyttelijäkaartiin on nimittäin kiinnitetty tämän hetken tietojen mukaan Danny Trejon lisäksi Lindsey Lohan, Jessica Alba, Robert DeNiro, Steven Seagal, Don Johnson, Michelle Rodriguez sekä Cheech Marin. Maistelkaapa tätä hämmentävää kavalkaadia pieni hetki; Danny Trejon ensimmäinen pääosarooli ja sivuosissa nähdään Don Johnson sekä Steven Seagal. Ei jumalauta, en yksinkertaisesti malta pysyä pöksyissäni, niin käsittämättömältä tämä projekti alkaa kuulostaa.

Nyt kun taas on hetken ehtinyt haukata henkeä, niin on aika palata takaisin todellisuuden pariin. Jessica Alban sekä aina-niin-ärsyttävän Michelle Rodriguezin mukanaoloa ei voi kiistää, niin valitettavaa kuin se onkin. Odotettavissa on kuitenkin Robert Rodriguezille tyypillistä hurmehippaa camp- hengessä, joten odotukset tämän elokuvan suhteen pysyvät edelleen korkeana. Vuoden verran saamme Machetea kuitenkin vielä odotella. Siihen asti voimme vain fiilistellä elokuvan alkuperäistä traileria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti