perjantai 24. heinäkuuta 2009

Avatarin traileri 21. elokuuta

20th Century Fox on ilmoittanut, että 21. elokuuta kauan odotetun Avatarin traileri saa maailmanensi-iltansa. Epävirallisten huhujen mukaan samana päivänä julkaistaisiin internetiin trailerin lisäksi myös 15 minuutin verran aitoa kuvaa, mutta tästä jäämme odottelemaan vielä virallista varmistusta.

Avatar on ollut kaikkien huulilla jo pitkään, eikä kohumylly näytä hiipuvan. Asiaa ei auta James Cameron, joka uhoaa elokuvansa mullistavan koko elokuvateollisuuden. Herra on yhtä vaatimaton kuin ennenkin. Tämän lisäksi tuntuu, että jokainen vähääkään nimea omaava ohjaaja asettuu jonon jatkoksi ja hehkuttaa näkemiänsä Avatar-pätkiä tajuntaa laajentaviksi. Hulppeat kustannusarviot vaihtelevat tähtitieteellisten 195-300 miljoonan dollarin välillä. Puhutaan 3d:n uudesta mahdollisuudesta, aidosti realistisesta CGI:sta ja kaiken lisäksi Cameron uskoo uuden teknologiansa mahdollistavan aitojen muistojen luonnin. Mielemme siis sekoittaisi todellisuuden fiktion kanssa.

Kovat on odotukset tälle mestariteokseksi jo ennakkoon nimetylle leffalle, mutta onko Cameron koskaan tehnyt aidosti loistavaa elokuvaa? Kaikki me muistelemme rakkaudella Terminaattoreita, ja puolisomme kyynelehtien katsovat Titanicia 37:ttä kertaa. Komeita ja omilla tavoillaan rajoja rikkovia filmejä, mutta eivät täydellisiä.




1 kommentti:

  1. Allekirjoittaneen on pakko kommentoida argumenttiä, jonka mukaan Terminator 2 ei olisi täydellinen elokuva. Why won't you Lauri go ahead and suck a hard one!

    VastaaPoista